Christian Solnæs

Jeg er en passioneret behandler som elsker at arbejde med mennesker
I mange år har jeg selv arbejdet som håndværker, som kontormedarbejder og som salgskonsulent. Så jeg ved godt hvordan et hårdt og stressende arbejdsliv kan tære på kræfterne, og sætte sig i kroppen som spændinger og muskelknuder.
Når jeg ser tilbage, kan jeg godt ærgre mig over, at jeg ikke fik gjort noget mere for mig selv, og det har jeg lært mig nu - at man ind imellem skal give sig selv en gave - det kan være en rigtig god investering.

Mit speciale er at fjerne de smerter som opleves i kroppen og bevægeappeartet. Disse er ofte smerter i nakke og skuldre, hovedpine, fingre der sover, iskas smerter, lændesmerter eller ondt i benene.

De teknikker jeg anvender er allesammen noget jeg har eksamensbevis eller diplom i.
Teknikkerne er følgende: Fysiurgisk massage, laser terapi, terapeutisk massage, triggerpoint massage, hotstone massage, fod og underbens massage, og smertebehandling med akupunktur. 

Jens-Jørn Dahl

Jens-Jørn er tilknyttet som ekstern konsulent, på den måde at han kommer ind imellem på klinikken og løser de opgaver, som kræver kiropraktiske løsninger. Jens-Jørn har med sine 44 års erfaring som kiropraktor set lidt af hvert, og med sin Mastergrad i rehabilitering og som sonograf, er det derfor ham der tager over når almindelige teknikker ikke er tilstrækkelige.  Jens-Jørn har gennem sit liv prøvet mangt og meget - b.la var han medstifter af privathospitalerne vi kender som Altea Hamlet

 

 

 

Adresse

Klinikfysik
v/Christian Solnæs

Møgelvangsplads 5,
7900 Nykøbing Mors

Telefon

+45 4025 3367

Åbningstider

Mandag-Fredag: 07:00-17:00

Lørdag: 08:00-12:00

INFO: Afbud meldes til klinikken pr. telefon eller mail senest 3 timer inden behandling, ellers fremsendes en faktura på det aftalte beløb