Hvem er jeg?

Jeg er uddannet og lægeeksamineret fysiurgisk massør.

Jeg har i mange år selv arbejdet som håndværker, som kontormedarbejder og som salgskonsulent. Så jeg ved godt hvordan et hårdt og stressende arbejdsliv kan tære på kræfterne og sætte sig i kroppen som spændinger og muskelknuder.
Når jeg ser tilbage, kan jeg godt ærgre mig over, at jeg ikke fik gjort noget mere for mig selv, og det har jeg lært mig nu - at man ind imellem skal give sig selv en gave - det kan være en rigtig god investering.

Mit speciale er at fjerne de fysiske smerter der typisk opleves. Disse er ofte smerter i nakke og skuldre, hovedpine, fingre der sover, iskas smerter, lændesmerter eller ondt i benene.

Hos mig behøver du ikke at vælge mellem de forskellige behandlingsformer. Alt du skal gøre, er at sige mig hvad der er galt, og så tilpasser jeg behandlingen så den passer netop til dig.

De teknikker er allesammen noget jeg har eksamensbevis eller diplom i. De er følgende: Fysiurgisk massage, terapeutisk massage, triggerpoint massage, hotstone massage, fod og underbens massage, og smertebehandling med akupunktur. 

Adresse

Klinikfysik
v/Christian Solnæs

Møgelvangsplads 5,
7900 Nykøbing Mors

Telefon

+45 4025 3367

Åbningstider

Mandag-Fredag: 07:00-17:00

Lørdag: 08:00-12:00

INFO: Afbud meldes til klinikken pr. telefon eller mail senest 3 timer inden behandling, ellers fremsendes en faktura på det aftalte beløb