I dagens danmark, og sikkert også i resten af vesteuropa, har en meget stor del af befolkningen meget meget travlt - hver eneste dag.

Der er pres på jobbet, for der er mål der skal nåes og forventninger der skal indfries. Hjemme og i fritiden er der også tryk på, og samlet set kan belastningen på sindet blive til mere end hvad godt er. Nogle bliver derfor stressede og triste, fordi der foregår alt for meget oppe i hovedet med tanker og følelser. 

Forskning viser at med denne specielle berøring af kroppen som en terapeutisk massage er, da bliver der frigivet anti-stress hormoner. Disse hormoner er i den grad med til at give den følelse af ro og velvære, som man oplever efter en behandling.

Behandlingen er en absolut rolig og meget behagelig oplevelse. Den indeholder massage af kroppen og ansigtet/hovedbund, og en "grounding" hvor forbindelsen mellem sindet og kroppen i høj grad bliver genskabt.

Adresse

Klinikfysik
v/Christian Solnæs

Vesterbro 68
7900 Nykøbing Mors

Telefon

+45 4025 3367

Åbningstider

Mandag-Fredag: 07:00-16:00

 

INFO: Afbud meldes til klinikken pr. telefon eller mail senest 3 timer inden behandling, ellers fremsendes en faktura på det aftalte beløb