Velkommen til Klinik Fysik - Når kroppen gør ondt.

En ordenlig smerte-behandling bygger på en stor faglig viden, hvor man som behandler forstår menneskets anatomi og fysiologi, har empati til at forstå sin kunde og dennes symptomer og endelig en dybfølt intention om at hjælpe et andet menneske. Det er det jeg kan, og det er derfor jeg nu tilbyder mine løsninger på min nye klinik.

Jeg er passioneret omkring dette arbejde, og som færdig uddannet Fysiurgisk og Terapeutisk Massør fra Viborg Helsepraktik, kan jeg tilbyde en professionel behandling i et hyggeligt og trygt miljø.

 

Skal det gøre ondt før det bliver godt?

Det er helt utroligt vigtigt at alle forstår, at her hos mig, der skal en behandling ikke gøre ondt.. Selvfølgelig kan det mærkes når der arbejdes med et ømt område, men det skal absolut være under "ubehageligheds grænsen". Det der med at "det skal gøre ondt for at det bliver godt", det er jeg ganske enkelt ikke enig i - det er ligefrem dårligt håndværk.. Griber man det istedet rigtigt an, så kommer resultaterne uden de store smerter!


 

Det er kun resultater der tæller!

Noget andet som er endnu mere vigtigt er, at man som kunde skal opleve en væsentlig forbedring første gang man har været her. Kommer du f.eks med en hovedpine, og den ikke efter den første behandling er væsentligt forbedret, så vil jeg ikke arbejde med det mere, men jeg skal gerne hjælpe dig videre til den behandler, som jeg så kan forestille mig at der kan hjælpe. 
Nu vil det være rimelig dumt af mig at skrive dette her, hvis jeg ikke også kan skabe resultaterne. Men det kan jeg - der er faktisk langt imellem at jeg ikke kan hjælpe min kunde. Men det finder vi ud af den første gang du er her..!
Ud fra samme devise siger jeg, at hvis du går til behandling et andet sted nu, og det ikke rigtigt virker, så prøv at lave et skifte - bare een gang - og se om det virker.

Fast pris - alt inclusiv

Jeg har mange forskellige uddannelser, kurser og rigtig meget klinik udstyr til rådighed - altsammen med det formål at fjerne dine smerter og ubalance i kroppen.
Hos mig behøver du ikke at vælge mellem de forskellige behandlingsformer. Alt du skal gøre, er at sige mig hvad der er galt, og så tilpasser jeg behandlingen så den passer netop til dig.
Der kan vælges mellem tre tider: 0,5time, 1 time og 1,5 time til en fast pris - incl ALT

 

Adresse

Klinikfysik
v/Christian Solnæs

Møgelvangsplads 5,
7900 Nykøbing Mors

Telefon

+45 4025 3367

Åbningstider

Mandag-Fredag: 07:00-17:00

Lørdag: 08:00-12:00

INFO: Afbud meldes til klinikken pr. telefon eller mail senest 3 timer inden behandling, ellers fremsendes en faktura på det aftalte beløb