Velkommen til Klinik Fysik - Når kroppen gør ondt.

En ordenlig smerte-behandling bygger på en stor faglig viden, hvor man som behandler forstår menneskets anatomi og fysiologi, har empati til at forstå sin kunde og dennes symptomer og endelig en dybfølt intention om at hjælpe et andet menneske. Det er det vi kan, og det er derfor vi trives med vort arbejde.

Vi er passioneret omkring dette arbejde, og som hhv. uddannet manuel terapeut, fysiurgisk og terapeutisk massør (Christian), og doktor i osteopati, kinesisk medicin og idrætsfysiolog Jan Lasota, kan vi tilbyde en effektiv og professionel behandling, i et effektivt, men også hyggeligt og trygt miljø.

 

Skal det gøre ondt før det bliver godt?

Det er helt utroligt vigtigt at alle forstår, at her hos os, der skal en behandling ikke nødvendigvis gøre ondt.. Selvfølgelig kan det mærkes når der arbejdes med et ømt område, men det skal absolut være under "ubehageligheds grænsen". Det der med at "det skal gøre ondt for at det bliver godt", det er vi ganske enkelt ikke enig i - det er ligefrem dårligt håndværk.. Griber man det istedet rigtigt an, så kommer resultaterne uden de store smerter!


 

Det er kun resultater der tæller!

Noget andet som er endnu mere vigtigt er, at man som kunde skal opleve en væsentlig forbedring første gang man har været her. Kommer du f.eks med en hovedpine, og den ikke efter den første behandling er væsentligt forbedret, så skal vi overveje om vi skal arbejde med det mere, men vi skal gerne hjælpe dig videre til den behandler, som vi så kan forestille mig at der kan hjælpe. 
Nu vil det være rimelig dumt af os at skrive dette her, hvis vi ikke også kan skabe resultaterne. Men det kan vi - der er faktisk langt imellem at vi ikke kan hjælpe vore kunder. Men det finder vi ud af den første gang du er her..!
Ud fra samme devise siger vi, at hvis du går til behandling et andet sted nu, og det ikke rigtigt virker, så prøv at lave et skifte - bare een gang - og se om det virker.

 

Vi finde en løsning.

Vi har mange forskellige uddannelser, kurser og rigtig meget klinik udstyr til rådighed - altsammen med det formål at fjerne dine smerter og ubalancer i kroppen.
Hos os behøver du ikke at vælge mellem de forskellige behandlingsformer. Alt du skal gøre, er at sige os hvad der er galt, så tilpasser vi behandlingen så den passer netop til dig.

Samspillet mellem manuel terapeut og osteopat er genialt på den måde, at vi samarbejder om at løse kundens problemer. Det kommer aldrig til at ske, at vi bare prøver det samme igen og igen. Der skal være resultater, og dem skaber vi sammen.
 


 

Adresse

Klinikfysik
v/Christian Solnæs

Vesterbro 68
7900 Nykøbing Mors

Telefon

+45 4025 3367

Åbningstider

Mandag-Fredag: 07:00-16:00

 

INFO: Afbud meldes til klinikken pr. telefon eller mail senest 3 timer inden behandling, ellers fremsendes en faktura på det aftalte beløb