Christian Solnæs

Jeg er en passioneret behandler som elsker at arbejde med mennesker
Mit speciale er at fjerne de smerter som opleves i kroppen og bevægeappeartet. Disse er ofte smerter i nakke og skuldre, hovedpine,iskas smerter, lændesmerter eller ondt i arme og ben. 

De teknikker jeg anvender er allesammen noget jeg har eksamensbevis eller diplom i.
Teknikkerne er blant andet: Manuel terapi (speciale i nakke, ryggen og bækkenet), fysiurgisk massage, laser terapi, chockwave, terapeutisk massage, triggerpoint behandling, hotstone massage osv osv..

Jeg er meget optaget af at skabe resultater, og efter et langt arbejdsliv hvor det at finde "fejlen" var afgørende, så falder det mig helt naturligt at søge efter selve problemet til symptomerne.

Jan Lasota

Jan er tilknyttet som ekstern konsulent, og har en Doktorgrad i osteopati og en i traditionel kinesisk medicin, og han er tillige uddannet idrætsfysiolog. Han har egen skole hvor han uddanner behandlere i rigtig mange forskellige retninger, og han er ganske velkendt i hele Danmark i behandlerkredsene. Jan er helt utrolig dygtig til at finde den rigtige diagnose, når ingenting andet virker, og han kommer med mellemrum og tilser de patienter hvor jeg ikke kan hjælpe hurtigt nok. 

Adresse

Klinikfysik
v/Christian Solnæs

Vesterbro 68
7900 Nykøbing Mors

Telefon

+45 4025 3367

Åbningstider

Mandag-Fredag: 07:00-16:00

 

INFO: Afbud meldes til klinikken pr. telefon eller mail senest 3 timer inden behandling, ellers fremsendes en faktura på det aftalte beløb