Christian Solnæs

Jeg er en passioneret behandler som elsker at arbejde med mennesker
Mit speciale er at fjerne de smerter som opleves i kroppen og bevægeappeartet. Disse er ofte smerter i nakke og skuldre, hovedpine, fingre der sover, iskas smerter, lændesmerter eller ondt i benene.

De teknikker jeg anvender er allesammen noget jeg har eksamensbevis eller diplom i.
Teknikkerne er blant andet: Manuel terapi (speciale i nakke, ryggen og bækkenet), fysiurgisk massage, laser terapi, chockwave, terapeutisk massage, triggerpoint behandling, hotstone massage osv osv..

Jeg er meget optaget af at skabe resultater, og efter et langt arbejdsliv hvor det at finde "fejlen" var afgørende, så falder det mig helt naturligt at søge efter selve problemet til symptomerne.

Jens-Jørn Dahl

Jens-Jørn er tilknyttet som ekstern konsulent, på den måde at han kommer ind imellem på klinikken og løser de opgaver, som kræver kiropraktiske løsninger. Jens-Jørn har med sine 44 års erfaring som kiropraktor set lidt af hvert, og med sin Mastergrad i rehabilitering og som sonograf, er han derfor en af dem der kan trækkes på når der skal lidt mere til.  Jens-Jørn har gennem sit liv prøvet mangt og meget - b.la var han medstifter af privathospitalerne vi kender som Altea Hamlet

Jan Lasota

Jan er tilknyttet som ekstern konsulent, og holder en Doktorgrad i Osteopati og Traditionel kinesisk medicin, og han er tillige uddannet Idrætsfysiolog. Han har egen skole hvor han uddanner behandlere i rigtig mange forskellige retninger, og han er ganske velkendt i hele Danmark i behandlerkredsene. Jan er helt utrolig dygtig til at finde den rigtige diagnose, når ingenting andet virker. Jan har i mange år været ham som danskerne kunne gå til, når de ikke kunne blive hjulpet i det almindelige system. 

Adresse

Klinikfysik
v/Christian Solnæs

Møgelvangsplads 5,
7900 Nykøbing Mors

Telefon

+45 4025 3367

Åbningstider

Mandag-Fredag: 07:00-17:00

Lørdag: 08:00-12:00

INFO: Afbud meldes til klinikken pr. telefon eller mail senest 3 timer inden behandling, ellers fremsendes en faktura på det aftalte beløb